Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη τύπου Γιάννη Παπακώστα για το ΑΕΛ-Πάοκ 2-1

Παπακώστας (ΑΕΛ): "Τεράστιας σημασίας νίκη. Θέλαμε το αποτέλεσμα, το δείξαμε. Αγχωμένοι μεν, παθιασμένοι δε και στον τελευταίο λεπτό πήραμε μία πολύτιμη νίκη για τη δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά έκανε μια από τις πρώτες φάσεις της, γκολ πάλεψε όλο το πρώτο ημίχρονο. Παρότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, απειληθήκαμε ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 43ο λεπτό.

Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ και φυσιολογικά πίεσε για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Εμείς, όμως, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την αναγκαστική αλλαγή του Βελάσκο από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και του Μπλάζεκ. Μάλιστα ο τελευταίος παραπονιόταν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά παρόλα αυτά έσφιξε τα δόντια όσο μπορούσε γιατί είχε μεγάλη θέληση να παίξει και να βοηθήσει. Το ίδιο και ο Βελάσκο. Του Μπλάζεκ ήταν μια σημαντική απουσία λόγω της ταχύτητας και της ικανότητας του στο ανοιχτό παιχνίδι. Όμως όλοι όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν έκαναν τα πάντα για να κερδίσουμε.

Σαφώς και ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και όσοι μπήκαν αλλαγή ήταν ισάξιοι αν όχι καλύτεροι αυτών που αντικατέστησαν. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε τον κίνδυνο και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την κατοχή, αλλά εμείς κάναμε τις τρεις ευκαιρίες. Το ξαναλέω. Αγχωμένοι, αλλά παθιασμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, διότι παίξαμε μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό. Πρέπει να συνεχίσουμε τις δουλειά αυτές τις δύο εβδομάδες για το επόμενο ματς ώστε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου