Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Άρης-ΑΕΛ 2-0

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του επικράτηση επί της ΑΕΛ, ο Άρης την νίκησε με 2-0 και παρέμεινε στην 5η θέση. Οι παίχτες του Ραούλ Κούπερ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα που πήραν από το 16' και έφτασαν εύκολα στο τρίποντο που τους διατήρησε σε τροχιά πλέι-οφ.

Σε ένα ματς ''φωτιά'' που και οι δύο ομάδες καίγονται για τους τρεις βαθμούς, δώρα σαν του Ραντοσάβλιεβιτς δεν δίνονται για να περνάνε ανεκμετάλλευτα.

Μόλις στο 16' ο Σλοβένος είχε προλάβει να δεχθεί δύο κίτρινες και οι ποδοσφαιριστές του Άρη είπαν το δικό τους ''ευχαριστώ'' με τους Ναφτί και Κάμπορα μέσα σε ένα δίλεπτο (32'-34') καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα.

Στην επανάληψη οι ''κιτρινόμαυροι'' έριξαν τον ρυθμό του αγώνα κρατώντας άνετα το προβάδισμα των δύο τερμάτων φτάνοντας σε μια σημαντική και δίκαιη επικράτηση επί των ''βυσσινί''.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης (50' Πέσκοβιτς λ.τ.), Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Γκιάρο, Φερνάντες (15' Ναφτί λ.τ.), Πρίττας (90' Κουλουχέρης), Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε, Κάμπορα

AEΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βελάσκο, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Μελίσσης, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιγκλέσιας (77' Ρομέου), Σκάτσελ (62' Πουρί), Φλάβιο (19' Κυριακίδης), Μπλάζεκ, Κουζέν

Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Γκολ: 32' Ναφτί, 34' Κάμπορα

Κίτρινες κάρτες: 79' Πρίττας, 81' Γκιάρο / 3' Ραντοσάβλιεβιτς, 25' Μπλάζεκ, 35' Βιέρα, 90' Κουζέν

Κόκκινες κάρτες: 16' Ραντοσάβλιεβιτς (2η κίτρινη)

1 σχόλιο:

  1. Πολύ δύσκολο ματς για την Λάρισα. Η ομάδα επιβαρύνθηκε και με την χαζή αποβολή του Ράντε, έφαγε δυο γκολ και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή