Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Παπακώστας: Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση

Γιάννης Παπακώστας (προπονητής ΑΕΛ): "Δεν είναι δυνατόν να παίζεις ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι και να δέχεσαι δύο κίτρινες κάρτες με αυτόν τον τρόπο. Ο Άρης ανέβασε ρυθμό με μας όμως να μην ήμασταν συγκεντρωμένοι ειδικά στο δεύτερο γκολ.

Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κρατώντας το σχήμα μας και με επιθετικό ρυθμό αν και παίζαμε με παίκτη λιγότερο, προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου.

Η Λάρισα είναι σε μία πολύ δύσκολη θέση με τους παίκτες όμως να είναι αποφασισμένοι να δώσουνε τον καλύτερό τους εαυτό για να φύγει η ομάδα από αυτήν την θέση. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι και έγινε ακόμα περισσότερο μετά την αποβολή. Αν στην φάση του Μπλάζεκ κάτι γινότανε τότε ίσως να γινότανε κάτι διαφορετικό για μας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Άρη και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα".


Σε ερώτηση για το αν είδε κάποια θετικά για την ομάδα του είπε: "Δεν μπορώ να κρίνω αυτό το παιχνίδι γιατί παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα και μείναμε νωρίς με παίκτη λιγότερο και άλλαξαν τα πλάνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν καλός αλλά δεν ρίσκαρε, δεν μας δημιούργησε ρήγματα, είχαμε αγωνιστικότητα και όσον αφορά σε ατομικό επίπεδο κάποιοι με ευχαρίστησαν και κάποιοι άλλοι όχι. Αυτά όμως είναι συμπεράσματα που τα κρατάω για μένα για το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για κριτική. Και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και η διοίκηση για να κάνουμε την προσπάθεια".

Σε ερώτηση για το αν τα δύο επόμενα παιχνίδια στο Στάδιο Αλκαζάρ θα κρίνουν την παραμονή της ομάδας του απάντησε: "Κάθε παιχνίδι τώρα είναι καθοριστικό. Στο τέλος γίνεται η συγκομιδή".

Για την δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Ραντοσάβλιεβιτς και το λάθος του Νταμπίζα για το πώς τα εξηγεί σχολίασε: "Ήταν απαράδεκτη η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε και δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό το λάθος με τον Άρη να έδιωχνε την μπάλα. Και η Μπαρτσελόνα θα την έδιωχνε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου