Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Κυριακίδης: Η νίκη επί της ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν. Τώρα να νικήσουμε τον Εργοτέλη

Στο παρελθόν ανήκει ήδη η νίκη (1-0) της Α.Ε.Λ. επί της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Ηλίας Κυριακίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθεσινό ματς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα ακολουθήσει ένα εύκολο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μέσος της Α.Ε.Λ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κυριακίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Είμαστε καλύτερα, σε αντίθεση με άλλες Κυριακές και Δευτέρες, όπου συνήθως ήμασταν πικραμένοι. Αυτή ήταν η τύχη μας. Όμως πλέον έχουν τελειώσει οι πανηγυρισμοί. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Στα τελευταία παιχνίδια κυνηγάμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να μείνουμε στο χθεσινό ματς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα ακολουθήσει ένα εύκολο παιχνίδι. Ας πούμε με τον Πανθρακικό κάποιοι έλεγαν ότι είναι εύκολος αντίπαλος και χάσαμε, ενώ με την ΑΕΚ που είναι δυνατός αντίπαλος καταφέραμε να κερδίσουμε».

Όσον αφορά εκείνους που εμφανίζονταν δυσαρεστημένοι με την εικόνα των «βυσσινί», ο Κυριακίδης τόνισε: «Δεν μπορώ να αδικήσω κάποιον που δηλώνει ότι δεν του άρεσε η εικόνα που παρουσιάζαμε. Τι μπορεί να άλλαξε; Ήταν καθοριστική η παρουσία του κόσμου. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, χωρίς να γνωρίζω τον αριθμό των εισιτηρίων. Και στα εύκολα και στα δύσκολα είχαμε στήριξη. Δεν ήταν φυσιολογικό ότι δεν σκοράραμε 3-4 φορές. Είχαμε μια συγκεκριμένη ταυτότητα. Γνωρίζαμε πώς να αντιδράσουμε. Είναι η δουλειά που κάναμε με τον προπονητή για το συγκεκριμένο ματς».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Α.Ε.Λ. από τον Γιάννη Παπακώστα: «Ίσως να βοήθησε λίγο παραπάνω. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε σε σύγκριση με τον προηγούμενο προπονητή. Δεν βοηθάει το να λέμε τι συνέβαινε πριν. Ο κ. Παπακώστας είναι από τους προπονητές που βοηθούν στην ανύψωση του ηθικού των παικτών, ώστε να αισθάνονται καλύτερα. Δουλέψαμε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ΑΕΚ, η οποία επιθετικά είναι πολύ δυνατή και έχει καλούς συνδυασμούς από το κέντρο και μπροστά. Μην ξεχνάμε ότι καθημερινά προπονούμαστε δυνατά στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου