Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ξαφνικό πρόβλημα με Βενετίδη


Ξαφνικό πρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Βενετίδη που υπέστη κάκωση του έσω πλαγίου. Eκτός αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένετια να μείνουν οι Ιγκλέσιας και Κουζέν.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΛ την Παρασκευή το απόγευμα (στην αρχή κάθε εβδομάδας μόνο ο Γιάννης Παπακώστας κάνει διπλές), με τον Έλληνα τεχνικό να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα σε μια ανύποπτη φάση, ο Στέλος Βενετίδης χτύπησε στο πόδι του, με αποτέλεσμα μετά από εξετάσεις που του έγιναν να διαπιστωθεί ότι πάσχει από κάκωση του έσω πλαγίου. Η κατάσταση του 33χρονου αριστερού μπακ δεν είναι τόσο άσχημη, όμως λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του, ίσως προφυλαχτεί από το ματς της Κυριακής.

Τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί για τον Παπακώστα, που είδε για άλλη μια ημέρα τον Κουζέν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα με τον Εργοτέλη, αφού όλη την εβδομάδα προπονείται μόνος του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ματίας Ιγκλέσιας, που έχει το γνωστό πρόβλημα στους κοιλιακούς και είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολος.

Έτσι λοιπόν στην κορυφή της επίθεσης πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Ζέσους, ενώ στο κέντρο δεν θα αλλάξει κάτι, με τους Κυριακίδη και Ρομέου να παραμένουν ακλόνητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου