Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Καβάλα - ΑΕΛ 3-3

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι και σίγουρα από τα καλύτερα της φετινής Super League, Καβάλα και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο "Ανθή Καραγιάννη".

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τις ομάδες τους ήταν οι Ντιέ και Μετίν αντίστοιχα, που πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τους Βραζιλιάνους Ρινκόν και Ζέσους.

Η αρχή έγινε στο 11ο λεπτό, με τον Ντιέ να νικάει με εκτέλεση φάουλ τον Βιέρα, αλλά ο Μετίν στο 31' ισοφάρισε σε 1-1 (με πέναλτι) και στο 39' έκανε το 1-2 με σούτ. Νωρίτερα (στο 37') ο Ονουάτσι είδε τον Βιέρα να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε.

Στο 47' ο Ντιέ και πάλι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ η "χρυσή" αλλαγή του Ντε Μος, ο Ρινκόν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με 3-2 στο 70ό λεπτό. Στο 84' ο Κωνσταντινέας έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκβοζντένοβιτς για φάουλ που έκανε ο Σιόντης στον Μπλάζεκ, με τον Σέρβο να μην έχει καμία ανάμιξη στη φάση. Ως εκ τούτου, στο 86' από εκτέλεση φάουλ του Ζέσους, η ΑΕΛ έκανε το 3-3 και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Ανθή Καραγιάννη".

Οι συνθέσεις των ομάδων

Καβάλα (Ντε Μος): Ιτάνζ, Γκβοζντένοβιτς, Ντουκρόκ (58' Ντομπρασίνοβιτς), Μουρ, Ντουγκλάο, Ντιέ, Παβίτσεβιτς, Ονουάτσι, Σόσιν (81' Σιόντης), Σμολάρεκ (46' Ρινκόν), Ορούμα

ΑΕΛ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Κυριακίδης (73' Σκάτσελ), Τριποτσέρης, Μετίν, Ρομέου (79' Ζέσους), Κουζέν, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός (64' Ραντοσάβλιεβιτς), Μπλάζεκ

Κίτρινες κάρτες: Γκβοζντένοβιτς, Ντουκρόκ, Ντομπρασίνοβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ - Τριποτσέρης, Βελάσκο, Μπλάζεκ

Κόκκινη κάρτα: Γκβοζντένοβιτς

Διαιτητής: Π. Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Δ. Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Α. Νικολακόπουλος (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου