Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ουζουνίδης: Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια


Απογοητέυμενος από το αποτέλεσμα, αλλά αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

<<Το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιθυμούσαμε. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν πολλοί καλοί και ενώ είχαμε καθαρό σκορ δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος δικό μας και βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από εμάς και παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες. Βέβαια ωφελήθηκε από το γεγονός ότι πέτυχε και νωρίς το γκολ και τους έφτιαξε την αυτοπεποίθηση. Δεν ξέρω εμείς γιατί δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε εντελώς ανορθόδοξα και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε περισσότερα.

Είδαμε πλεονεκτήματα στο πρώτο μέρος και μειονεκτήματα στο δεύτερο. Θα πρέπει αυτές οι αδυναμίες που έχουμε να τις βελτιώσουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Ακόμη είμαστε στην αρχή. Σήμερα παίζανε 6-7 καινούργιοι παίκτες. Δεν μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη να φτιάξεις εύκολα την ομάδα. Όπως αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει να ζούμε με αυτή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ατρόμητο>>.


Γιατί η ομάδα παρουσίασε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο;

«Παίξανε πολύ σημαντικό ρόλο τα δύο γκολ στο τέλος του πρώτου και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Μέσα από τα ματς βλέπουμε τα μειονεκτήματα της ομάδας. Αυτά θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν μια άλλη ομάδα».

Γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα;

«Αρχίσαμε να παίζουμε ανορθόδοξα, οπότε δεν μπορούσε να φανεί το πλεονέκτημα. Και εγώ μέσα από τα παιχνίδια μαθαίνω την ομάδα. Είπα ότι θέλαμε τη νίκη για να δουλέψουμε πιο ελεύθερα στη συνέχεια. Κάθε ματς είναι και διαφορετικό».

Νομίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση του δεξιού αμυντικού αφού ούτε ο Μπουκουβάλας, ούτε και ο Μελίσσης ήταν καλοί;

«Εχω εμπιστοσύνη και στους δύο, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα σε μερικά ματς γίνονται λάθη. Αυτά συμβαίνουν. Τα ατομικά λάθη δεν με προβληματίζουνε. Θα πρέπει να φτιάξουμε την ομαδική μας λειτουργία».

Πότε εκτιμάτε ότι θα είναι έτοιμη η ΑΕΛ;

«Δεν μπορώ να πω πότε θα είναι αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλο ντεσαβαντάζ να μπαίνουν παίχτες σε ρυθμό μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας κυρίως ως προς τη συνοχή που έχουμε ως ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Τώρα μαθαίνω και πως αντιδρούν οι παίκτες, Θέλουν συμπαράσταση, βοήθεια και υπομονή από όλους».

Πιστεύετε ότι καλύφθηκαν τα κενά των παικτών που έφυγαν;

«Δεν νομίζω ότι δεν καλύφθηκαν τα κενά. Δεν είναι εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη να παρουσιάσεις μια καλή ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Σήμερα γίνανε σε πολύ καίρια σημεία τα λάθη.

Η συνεργασία σας με το ιατρικό τιμ έχει ολοκληρωθεί;

«Δεν θέλω να σχολιάσω. Το θέμα έχει λήξει. Θεωρώ ότι θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Θα το χειριστούμε μέσα στην ομάδα. Αυτό που πρέπει είναι να βρούμε τη συνοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου