Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Νεμπεγλέρας: Άδικο για τον Δώνη οι αποδοκιμασίες


Ο μέσος του Ατρομήτου, Κώστας Νεμπεγλέρας, μίλησε στον "Sentra 103,3" αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λάρισα αλλά και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Περιστερίου.

Για τον αγώνα με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ: "Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο έρχεται για να δει καλό ποδόσφαιρο. Το ματς στο Αλκαζάρ τα είχε όλα. Έγινε ένα καλό ματς και στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι. Εμείς είχαμε ένα κακό 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο όταν και δεχτήκαμε τα δυο γκολ αλλά στην υπόλοιπη διάρκεια αν και με παίκτη λιγότερο ήμασταν πιο ομάδα. Το δείχνουν οι φάσεις που χάσαμε μετά το 2-2 αλλά και το χαμένο πέναλτι".

Για τα καλά στοιχεία που δείχνει ο Ατρόμητος: "Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Αυτό που θέλαμε ήταν να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο. Σε ένα σημείο τα έχουμε καταφέρει. Αυτό που θέλουμε, είναι να συνδυάσουμε το θέαμα με το αποτέλεσμα".

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης: "Με γεμίζει με ευθύνες αλλά όλα τα παιδιά δουλεύουμε σε ένα πλάνο που θέλει ο προπονητής και νομίζω ο καθένας προσπαθεί σε όποια θέση κι αν αγωνιστεί να δώσει ό,τι καλύτερο στην ομάδα".

Για την υποδοχή του στη Λάρισα λαμβάνοντας υπόψη ότι κατάγεται από τη θεσσαλική πόλη: "Στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένουμε., Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά από το εξωτερικό. Είναι πολλά τα χρόνια που λείπω από δω και όταν έρχεσαι σαν αντίπαλος, αν και ντόπιος, υπάρχουν κάποιες μουρμούρες. Είναι άδικο και για τον προπονητή, να έχει πάρει ένα Κύπελλο, να έχει κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη με τη Λάρισα και να έρχεται ως αντίπαλος και να αποδοκιμάζεται".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μας σέβεται ο αντίπαλος και ο κόσμος που έρχεται να ευχαριστιέται όπως κι εμείς να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου